Brasiliansk vaxning i Torslanda

Hitta skönhetssalong i Torslanda som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Torslanda och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Torslanda samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Torslanda rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Torslanda som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Torslanda. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Torslanda kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Torslanda.

Brasiliansk vaxning i Torslanda

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Torslanda som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Torslanda.

Lady Care Hud & Hälsa
Vikens v. 42
423 41 Torslanda


Salong Piruette AB
Flygfältsg. 23
423 37 TORSLANDA


Läppförstoring i Torslanda

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Torslanda från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Torslanda. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Torslanda ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Torslanda.

Vaxningsinformation om Torslanda

I Torslanda hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Torslanda. Nedan finns en del allmän information om Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här hittar du mer information om Torslanda om du är intresserad av att veta mer om Torslanda än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Torslanda kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Torslanda. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Torslanda som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.