Brasiliansk vaxning i Tidaholm

Hitta skönhetssalong i Tidaholm som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Tidaholm och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tidaholm samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Tidaholm rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Tidaholm som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tidaholm. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Tidaholm kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tidaholm.

Brasiliansk vaxning i Tidaholm

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Tidaholm som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tidaholm.

Ing-Maries hud och harmoni
Österg. 14
522 35 TIDAHOLM


Salong Hon & Han Tidaholm
Torgg. 3
522 31 TIDAHOLM


Läppförstoring i Tidaholm

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Tidaholm från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Tidaholm. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Tidaholm ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Tidaholm.

Vaxningsinformation om Tidaholm

I Tidaholm hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Tidaholm. Nedan finns en del allmän information om Tidaholm.

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här hittar du mer information om Tidaholm om du är intresserad av att veta mer om Tidaholm än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Tidaholm kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Tidaholm. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Tidaholm som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.