Brasiliansk vaxning i Kungälv

Hitta skönhetssalong i Kungälv som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kungälv och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kungälv samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kungälv rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kungälv som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kungälv. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kungälv kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kungälv.

Brasiliansk vaxning i Kungälv

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kungälv som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kungälv.

Lady M Hudvård & Parfymeri
Ytterbyv. 7 A
442 30 KUNGÄLV


Salong Perfection Skin i Kungälv
Ytterbyv. 11 A
442 30 KUNGÄLV


Skönhets Studion
Ytterbyv. 9
442 30 KUNGÄLV


Toppsnäckans Hudvård
Munkegärdeg. 341
442 41 KUNGÄLV


Läppförstoring i Kungälv

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kungälv från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kungälv. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kungälv ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kungälv.

Vaxningsinformation om Kungälv

I Kungälv hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kungälv. Nedan finns en del allmän information om Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här hittar du mer information om Kungälv om du är intresserad av att veta mer om Kungälv än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kungälv kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kungälv. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kungälv som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.