Brasiliansk vaxning i Kinna

Hitta skönhetssalong i Kinna som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kinna och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kinna samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kinna rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kinna som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kinna. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kinna kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kinna.

Brasiliansk vaxning i Kinna

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kinna som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kinna.

Beauty Place
Boråsv. 37 A
511 54 KINNA


Salong Pia
Sätraplan 10
511 54 KINNA


Läppförstoring i Kinna

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kinna från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kinna. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kinna ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kinna.

Vaxningsinformation om Kinna

I Kinna hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kinna. Nedan finns en del allmän information om Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här hittar du mer information om Kinna om du är intresserad av att veta mer om Kinna än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kinna kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kinna. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kinna som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.