Brasiliansk vaxning i Hovås

Hitta skönhetssalong i Hovås som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Hovås och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hovås samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Hovås rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Hovås som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hovås. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Hovås kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hovås.

Brasiliansk vaxning i Hovås

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Hovås som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hovås.

New Klinik 121
Gärdesv. 31
436 51 HOVÅS


Skin & Nail Clinic i Göteborg
Gärdesv. 8
436 51 HOVÅS


Topp till Tå i Hovås
Klåvav. 22
436 55 HOVÅS


Läppförstoring i Hovås

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Hovås från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Hovås. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Hovås ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Hovås.

Vaxningsinformation om Hovås

I Hovås hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Hovås. Nedan finns en del allmän information om Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här hittar du mer information om Hovås om du är intresserad av att veta mer om Hovås än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Hovås kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Hovås. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Hovås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.