Brasiliansk vaxning i Hjo

Hitta skönhetssalong i Hjo som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Hjo och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hjo samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Hjo rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Hjo som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hjo. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Hjo kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hjo.

Brasiliansk vaxning i Hjo

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Hjo som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hjo.

Salong Ludmila
Långg. 2 F
544 30 HJO


Suzannas Hudvård
Hamng. 10
544 30 HJO


Läppförstoring i Hjo

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Hjo från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Hjo. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Hjo ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Hjo.

Vaxningsinformation om Hjo

I Hjo hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Hjo. Nedan finns en del allmän information om Hjo.

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Här hittar du mer information om Hjo om du är intresserad av att veta mer om Hjo än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Hjo kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Hjo. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Hjo som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.