Brasiliansk vaxning i Bengtsfors

Hitta skönhetssalong i Bengtsfors som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Bengtsfors och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bengtsfors samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Bengtsfors rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Bengtsfors som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bengtsfors. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Bengtsfors kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bengtsfors.

Brasiliansk vaxning i Bengtsfors

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Bengtsfors som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bengtsfors.

Salong Annika
Storg. 21
666 30 Bengtsfors


Salong Noomi
Storg. 22
666 30 Bengtsfors


Läppförstoring i Bengtsfors

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Bengtsfors från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Bengtsfors. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Bengtsfors ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Bengtsfors.

Vaxningsinformation om Bengtsfors

I Bengtsfors hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Bengtsfors. Nedan finns en del allmän information om Bengtsfors.

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här hittar du mer information om Bengtsfors om du är intresserad av att veta mer om Bengtsfors än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Bengtsfors kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Bengtsfors. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Bengtsfors som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.