Brasiliansk vaxning i Surahammar

Hitta skönhetssalong i Surahammar som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Surahammar och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Surahammar samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Surahammar rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Surahammar som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Surahammar. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Surahammar kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Surahammar.

Brasiliansk vaxning i Surahammar

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Surahammar som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Surahammar.

Salong Sirpa
Köpmang. 40 D
735 31 Surahammar


Läppförstoring i Surahammar

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Surahammar från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Surahammar. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Surahammar ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Surahammar.

Vaxningsinformation om Surahammar

I Surahammar hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Surahammar. Nedan finns en del allmän information om Surahammar.

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här hittar du mer information om Surahammar om du är intresserad av att veta mer om Surahammar än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Surahammar kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Surahammar. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Surahammar som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västmanland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.