Brasiliansk vaxning i Bjurholm

Hitta skönhetssalong i Bjurholm som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Bjurholm och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bjurholm samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Bjurholm rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Bjurholm som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Bjurholm. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Bjurholm kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bjurholm.

Brasiliansk vaxning i Bjurholm

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Bjurholm som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Bjurholm.

Nya Salong Siv
Köpmannag. 15
916 31 BJURHOLM


Läppförstoring i Bjurholm

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Bjurholm från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Bjurholm. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Bjurholm ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Bjurholm.

Vaxningsinformation om Bjurholm

I Bjurholm hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Bjurholm. Nedan finns en del allmän information om Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här hittar du mer information om Bjurholm om du är intresserad av att veta mer om Bjurholm än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Bjurholm kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Bjurholm. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Bjurholm som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västerbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.