Brasiliansk vaxning i Torsby

Hitta skönhetssalong i Torsby som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Torsby och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Torsby samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Torsby rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Torsby som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Torsby. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Torsby kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Torsby.

Brasiliansk vaxning i Torsby

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Torsby som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Torsby.

Salong Saxette Solo
N. Torgg. 1
685 30 TORSBY


Läppförstoring i Torsby

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Torsby från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Torsby. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Torsby ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Torsby.

Vaxningsinformation om Torsby

I Torsby hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Torsby. Nedan finns en del allmän information om Torsby.

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här hittar du mer information om Torsby om du är intresserad av att veta mer om Torsby än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Torsby kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Torsby. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Torsby som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Värmland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.