Brasiliansk vaxning i Vattholma

Hitta skönhetssalong i Vattholma som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Vattholma och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Vattholma samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Vattholma rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Vattholma som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Vattholma. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Vattholma kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Vattholma.

Brasiliansk vaxning i Vattholma

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Vattholma som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Vattholma.

CR-Klinik
Stenby 14
743 50 VATTHOLMA


Läppförstoring i Vattholma

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Vattholma från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Vattholma. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Vattholma ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Vattholma.

Vaxningsinformation om Vattholma

I Vattholma hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Vattholma. Nedan finns en del allmän information om Vattholma.

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Här hittar du mer information om Vattholma om du är intresserad av att veta mer om Vattholma än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Vattholma kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Vattholma. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Vattholma som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Uppsala.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.