Brasiliansk vaxning i Tullinge

Hitta skönhetssalong i Tullinge som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Tullinge och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tullinge samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Tullinge rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Tullinge som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tullinge. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Tullinge kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tullinge.

Brasiliansk vaxning i Tullinge

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Tullinge som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tullinge.

Axensjös Hudvård
Katrinebergsv. 95 D
146 49 Tullinge


Skönhetshörnan 87
Tullingebergsv. 10
146 45 Tullinge


Therese Hud & Massage AB
Middagsv. 20
146 32 Tullinge


Läppförstoring i Tullinge

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Tullinge från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Tullinge. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Tullinge ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Tullinge.

Vaxningsinformation om Tullinge

I Tullinge hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Tullinge. Nedan finns en del allmän information om Tullinge.

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här hittar du mer information om Tullinge om du är intresserad av att veta mer om Tullinge än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Tullinge kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Tullinge. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Tullinge som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.