Brasiliansk vaxning i Sollentuna

Hitta skönhetssalong i Sollentuna som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Sollentuna och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Sollentuna samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Sollentuna rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Sollentuna som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 7 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Sollentuna. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Sollentuna kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Sollentuna.

Brasiliansk vaxning i Sollentuna

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Sollentuna som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Sollentuna.

Beauty By Kathy
Aniaraplatsen 8
191 47 SOLLENTUNA


Beauty By Leonie Sterner
Lomv. 649
192 57 SOLLENTUNA


Hudateljén i Sollentuna
Sollentunavägen 162 A
191 48 Sollentuna


Medical Beauty
Åkerv. 4
191 40 Sollentuna


Rosenblad Hudvård
Oppegårdsstråket 5 D
191 60 Sollentuna


Salong Darmoneè
Sollentunavägen 159
191 48 Sollentuna


Svenska Fot & Hudkliniken AB
Sollentunavägen 158
191 48 Sollentuna


Läppförstoring i Sollentuna

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Sollentuna från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Sollentuna. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Sollentuna ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Sollentuna.

Vaxningsinformation om Sollentuna

I Sollentuna hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Sollentuna. Nedan finns en del allmän information om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här hittar du mer information om Sollentuna om du är intresserad av att veta mer om Sollentuna än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Sollentuna kunde vi sammanlagt hitta 7 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Sollentuna. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Sollentuna som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.