Brasiliansk vaxning i Skärholmen

Hitta skönhetssalong i Skärholmen som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Skärholmen och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Skärholmen samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Skärholmen rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Skärholmen som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 5 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Skärholmen. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Skärholmen kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Skärholmen.

Brasiliansk vaxning i Skärholmen

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Skärholmen som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Skärholmen.

Art Missy
Hållsätrabacken 36
127 36 SKÄRHOLMEN


Awa Afro Salong & Cosmetics
Kungssätrav. 19 Sätra Centrum
127 37 Skärholmen


Chique & Click
Vårbergsplan 10
127 43 SKÄRHOLMEN


Hairfree & beauty Skärholmen
Skärholmsgången 28 Skärholmens Centrum
127 48 Skärholmen


Hairfree Skärholmen AB
Bodholmsgången 4
127 48 Skärholmen


Läppförstoring i Skärholmen

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Skärholmen från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Skärholmen. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Skärholmen ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Skärholmen.

Vaxningsinformation om Skärholmen

I Skärholmen hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Skärholmen. Nedan finns en del allmän information om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här hittar du mer information om Skärholmen om du är intresserad av att veta mer om Skärholmen än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Skärholmen kunde vi sammanlagt hitta 5 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Skärholmen. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Skärholmen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.