Brasiliansk vaxning i Hägersten

Hitta skönhetssalong i Hägersten som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Hägersten och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hägersten samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Hägersten rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Hägersten som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hägersten. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Hägersten kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hägersten.

Brasiliansk vaxning i Hägersten

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Hägersten som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hägersten.

Beauty By Sanne
Störtloppsv. 13
129 47 Hägersten


Laserverket
Storsvängen 29
129 41 Hägersten


Salong Ranell
Sparbanksv. 24
129 32 Hägersten


Violett Skönhetssalong
Hägerstensv. 137
126 48 Hägersten


Läppförstoring i Hägersten

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Hägersten från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Hägersten. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Hägersten ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Hägersten.

Vaxningsinformation om Hägersten

I Hägersten hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Hägersten. Nedan finns en del allmän information om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här hittar du mer information om Hägersten om du är intresserad av att veta mer om Hägersten än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Hägersten kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Hägersten. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Hägersten som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.