Brasiliansk vaxning i Farsta

Hitta skönhetssalong i Farsta som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Farsta och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Farsta samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Farsta rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Farsta som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Farsta. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Farsta kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Farsta.

Brasiliansk vaxning i Farsta

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Farsta som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Farsta.

Laserbeauty Kliniken Sverige AB
Munkforsplan 37
123 47 Farsta


Salong Thimander
Hovmästarv. 3
123 54 Farsta


Samruai Skönhetsvård AB
Sirapsv. 4
123 56 Farsta


Läppförstoring i Farsta

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Farsta från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Farsta. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Farsta ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Farsta.

Vaxningsinformation om Farsta

I Farsta hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Farsta. Nedan finns en del allmän information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här hittar du mer information om Farsta om du är intresserad av att veta mer om Farsta än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Farsta kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Farsta. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Farsta som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Stockholm.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.