Brasiliansk vaxning i Katrineholm

Hitta skönhetssalong i Katrineholm som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Katrineholm och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Katrineholm samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Katrineholm rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Katrineholm som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Katrineholm. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Katrineholm kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Katrineholm.

Brasiliansk vaxning i Katrineholm

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Katrineholm som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Katrineholm.

Beauty For My Skin Mt
Brunnsg. 7
641 45 Katrineholm


Emmakliniken
Stortorget 1
641 30 Katrineholm


Fröken C AB
Köpmang. 12
641 30 Katrineholm


Salong Stiil
Fredsg. 5 C
641 30 Katrineholm


Läppförstoring i Katrineholm

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Katrineholm från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Katrineholm. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Katrineholm ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Katrineholm.

Vaxningsinformation om Katrineholm

I Katrineholm hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Katrineholm. Nedan finns en del allmän information om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här hittar du mer information om Katrineholm om du är intresserad av att veta mer om Katrineholm än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Katrineholm kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Katrineholm. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Katrineholm som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Södermanland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.