Brasiliansk vaxning i Tyringe

Hitta skönhetssalong i Tyringe som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Tyringe och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tyringe samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Tyringe rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Tyringe som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tyringe. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Tyringe kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tyringe.

Brasiliansk vaxning i Tyringe

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Tyringe som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tyringe.

Martinic Skönhetsvård
Norgeg. 8
282 34 TYRINGE


Läppförstoring i Tyringe

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Tyringe från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Tyringe. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Tyringe ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Tyringe.

Vaxningsinformation om Tyringe

I Tyringe hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Tyringe. Nedan finns en del allmän information om Tyringe.

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här hittar du mer information om Tyringe om du är intresserad av att veta mer om Tyringe än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Tyringe kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Tyringe. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Tyringe som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.