Brasiliansk vaxning i Tygelsjö

Hitta skönhetssalong i Tygelsjö som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Tygelsjö och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tygelsjö samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Tygelsjö rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Tygelsjö som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tygelsjö. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Tygelsjö kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tygelsjö.

Brasiliansk vaxning i Tygelsjö

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Tygelsjö som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tygelsjö.

Silkeslen
Tornspireg. 8
218 72 TYGELSJÖ


Läppförstoring i Tygelsjö

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Tygelsjö från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Tygelsjö. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Tygelsjö ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Tygelsjö.

Vaxningsinformation om Tygelsjö

I Tygelsjö hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Tygelsjö. Nedan finns en del allmän information om Tygelsjö.

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånarantal: 2710, år 2010

Här hittar du mer information om Tygelsjö om du är intresserad av att veta mer om Tygelsjö än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Tygelsjö kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Tygelsjö. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Tygelsjö som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.