Brasiliansk vaxning i Trelleborg

Hitta skönhetssalong i Trelleborg som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Trelleborg och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Trelleborg samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Trelleborg rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Trelleborg som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 5 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Trelleborg. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Trelleborg kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Trelleborg.

Brasiliansk vaxning i Trelleborg

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Trelleborg som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Trelleborg.

Gertys Färg & Stil
Stavstensv. 228
231 62 Trelleborg


Gossip
Nyg. 7
231 43 TRELLEBORG


Hudvårdaren
Corfitz-Beck-Friisg. 13 A
231 43 TRELLEBORG


Lottas Fot & Skönhetsvård
Stortorget 13
231 43 TRELLEBORG


Studio Fager
Ripatorget 1
231 53 Trelleborg


Läppförstoring i Trelleborg

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Trelleborg från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Trelleborg. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Trelleborg ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Trelleborg.

Vaxningsinformation om Trelleborg

I Trelleborg hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Trelleborg. Nedan finns en del allmän information om Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här hittar du mer information om Trelleborg om du är intresserad av att veta mer om Trelleborg än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Trelleborg kunde vi sammanlagt hitta 5 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Trelleborg. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Trelleborg som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.