Brasiliansk vaxning i Svedala

Hitta skönhetssalong i Svedala som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Svedala och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Svedala samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Svedala rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Svedala som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Svedala. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Svedala kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Svedala.

Brasiliansk vaxning i Svedala

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Svedala som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Svedala.

M. Schelin Hudvård
Storg. 21
233 31 Svedala


SalongCre8
Hantverkareg. 8
233 32 SVEDALA


Läppförstoring i Svedala

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Svedala från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Svedala. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Svedala ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Svedala.

Vaxningsinformation om Svedala

I Svedala hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Svedala. Nedan finns en del allmän information om Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här hittar du mer information om Svedala om du är intresserad av att veta mer om Svedala än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Svedala kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Svedala. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Svedala som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.