Brasiliansk vaxning i Kattarp

Hitta skönhetssalong i Kattarp som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kattarp och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kattarp samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kattarp rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kattarp som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kattarp. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kattarp kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kattarp.

Brasiliansk vaxning i Kattarp

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kattarp som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kattarp.

DIBI Hudvård & Spa
Västraby Allé 37
254 70 KATTARP


Läppförstoring i Kattarp

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kattarp från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kattarp. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kattarp ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kattarp.

Vaxningsinformation om Kattarp

I Kattarp hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kattarp. Nedan finns en del allmän information om Kattarp.

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Här hittar du mer information om Kattarp om du är intresserad av att veta mer om Kattarp än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kattarp kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kattarp. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kattarp som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.