Brasiliansk vaxning i Båstad

Hitta skönhetssalong i Båstad som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Båstad och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Båstad samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Båstad rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Båstad som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Båstad. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Båstad kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Båstad.

Brasiliansk vaxning i Båstad

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Båstad som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Båstad.

Frisk & Skönhet I Båstad AB
Köpmansg. 7 A
269 33 BÅSTAD


Salong Levisage I Båstad AB
Köpmansg. 33
269 33 BÅSTAD


Läppförstoring i Båstad

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Båstad från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Båstad. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Båstad ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Båstad.

Vaxningsinformation om Båstad

I Båstad hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Båstad. Nedan finns en del allmän information om Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här hittar du mer information om Båstad om du är intresserad av att veta mer om Båstad än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Båstad kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Båstad. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Båstad som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.