Brasiliansk vaxning i Åstorp

Hitta skönhetssalong i Åstorp som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Åstorp och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Åstorp samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Åstorp rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Åstorp som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Åstorp. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Åstorp kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Åstorp.

Brasiliansk vaxning i Åstorp

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Åstorp som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Åstorp.

Harmoni, hår & hudvård
Storg. 18
265 34 åstorp


Läppförstoring i Åstorp

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Åstorp från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Åstorp. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Åstorp ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Åstorp.

Vaxningsinformation om Åstorp

I Åstorp hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Åstorp. Nedan finns en del allmän information om Åstorp.

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Här hittar du mer information om Åstorp om du är intresserad av att veta mer om Åstorp än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Åstorp kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Åstorp. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Åstorp som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Skåne.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.