Brasiliansk vaxning i Tärendö

Hitta skönhetssalong i Tärendö som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Tärendö och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tärendö samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Tärendö rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Tärendö som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tärendö. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Tärendö kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tärendö.

Brasiliansk vaxning i Tärendö

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Tärendö som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tärendö.

Anjas Hud & Hårvård
Laitamaa 33
980 61 TÄRENDÖ


Läppförstoring i Tärendö

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Tärendö från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Tärendö. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Tärendö ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Tärendö.

Vaxningsinformation om Tärendö

I Tärendö hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Tärendö. Nedan finns en del allmän information om Tärendö.

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här hittar du mer information om Tärendö om du är intresserad av att veta mer om Tärendö än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Tärendö kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Tärendö. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Tärendö som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Norrbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.