Brasiliansk vaxning i Övertorneå

Hitta skönhetssalong i Övertorneå som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Övertorneå och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Övertorneå samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Övertorneå rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Övertorneå som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Övertorneå. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Övertorneå kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Övertorneå.

Brasiliansk vaxning i Övertorneå

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Övertorneå som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Övertorneå.

Salong Jenni Rova
Hemv. 9 C
957 31 ÖVERTORNEÅ


Läppförstoring i Övertorneå

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Övertorneå från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Övertorneå. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Övertorneå ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Övertorneå.

Vaxningsinformation om Övertorneå

I Övertorneå hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Övertorneå. Nedan finns en del allmän information om Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här hittar du mer information om Övertorneå om du är intresserad av att veta mer om Övertorneå än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Övertorneå kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Övertorneå. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Övertorneå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Norrbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.