Brasiliansk vaxning i Kalix

Hitta skönhetssalong i Kalix som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kalix och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kalix samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kalix rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kalix som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kalix. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kalix kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kalix.

Brasiliansk vaxning i Kalix

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kalix som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kalix.

As Snyggt I Kalix, AB
Parkbältesg. 41
952 35 KALIX


Läppförstoring i Kalix

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kalix från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kalix. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kalix ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kalix.

Vaxningsinformation om Kalix

I Kalix hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kalix. Nedan finns en del allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här hittar du mer information om Kalix om du är intresserad av att veta mer om Kalix än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kalix kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kalix. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kalix som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Norrbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.