Brasiliansk vaxning i Boden

Hitta skönhetssalong i Boden som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Boden och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Boden samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Boden rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Boden som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Boden. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Boden kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Boden.

Brasiliansk vaxning i Boden

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Boden som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Boden.

Salong On Fleek
Komministerg. 5
961 73 Boden


Skönhetsstudion Tove Johansson
Gideons v. 24
961 39 Boden


Success By Ca AB
Drottningg. 12
961 35 Boden


Läppförstoring i Boden

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Boden från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Boden. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Boden ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Boden.

Vaxningsinformation om Boden

I Boden hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Boden. Nedan finns en del allmän information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här hittar du mer information om Boden om du är intresserad av att veta mer om Boden än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Boden kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Boden. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Boden som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Norrbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.