Brasiliansk vaxning i Ljungby

Hitta skönhetssalong i Ljungby som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Ljungby och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Ljungby samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Ljungby rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Ljungby som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Ljungby. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Ljungby kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Ljungby.

Brasiliansk vaxning i Ljungby

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Ljungby som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Ljungby.

Hud och Lymfkliniken La Femme Solabergs Spa
Olofsg. 3
341 30 Ljungby


Klinik Leva
Strömg. 14 A
341 37 LJUNGBY


Salong Skin Care
Harabergsg. 18
341 36 Ljungby


Silk Hair & Beautycenter
L. Torget 1 A
341 30 Ljungby


Läppförstoring i Ljungby

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Ljungby från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Ljungby. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Ljungby ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Ljungby.

Vaxningsinformation om Ljungby

I Ljungby hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Ljungby. Nedan finns en del allmän information om Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungby om du är intresserad av att veta mer om Ljungby än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Ljungby kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Ljungby. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Ljungby som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Kronoberg.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.