Brasiliansk vaxning i Lenhovda

Hitta skönhetssalong i Lenhovda som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Lenhovda och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lenhovda samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Lenhovda rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Lenhovda som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lenhovda. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Lenhovda kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lenhovda.

Brasiliansk vaxning i Lenhovda

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Lenhovda som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lenhovda.

Salongo
Storg. 37
360 73 Lenhovda


Läppförstoring i Lenhovda

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Lenhovda från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Lenhovda. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Lenhovda ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Lenhovda.

Vaxningsinformation om Lenhovda

I Lenhovda hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Lenhovda. Nedan finns en del allmän information om Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här hittar du mer information om Lenhovda om du är intresserad av att veta mer om Lenhovda än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Lenhovda kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Lenhovda. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Lenhovda som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Kronoberg.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.