Brasiliansk vaxning i Vetlanda

Hitta skönhetssalong i Vetlanda som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Vetlanda och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Vetlanda samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Vetlanda rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Vetlanda som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Vetlanda. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Vetlanda kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Vetlanda.

Brasiliansk vaxning i Vetlanda

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Vetlanda som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Vetlanda.

Harmoni Estetik I Vetlanda
Nyhemsv. 4
574 33 VETLANDA


Salong Creative
Nyhemsv. 19 C
574 33 VETLANDA


Salong Team
Stationsg. 3 A
574 31 VETLANDA


Läppförstoring i Vetlanda

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Vetlanda från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Vetlanda. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Vetlanda ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Vetlanda.

Vaxningsinformation om Vetlanda

I Vetlanda hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Vetlanda. Nedan finns en del allmän information om Vetlanda.

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här hittar du mer information om Vetlanda om du är intresserad av att veta mer om Vetlanda än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Vetlanda kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Vetlanda. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Vetlanda som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Jönköping.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.