Brasiliansk vaxning i Frösön

Hitta skönhetssalong i Frösön som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Frösön och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Frösön samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Frösön rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Frösön som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Frösön. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Frösön kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Frösön.

Brasiliansk vaxning i Frösön

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Frösön som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Frösön.

Roos Hälsohörna
Bergsg. 23
832 41 FRÖSÖN


Salong Chanel
Frösöv. 13
832 43 FRÖSÖN


Salong M
Frösöv. 13
832 43 FRÖSÖN


Läppförstoring i Frösön

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Frösön från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Frösön. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Frösön ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Frösön.

Vaxningsinformation om Frösön

I Frösön hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Frösön. Nedan finns en del allmän information om Frösön.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här hittar du mer information om Frösön om du är intresserad av att veta mer om Frösön än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Frösön kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Frösön. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Frösön som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Jämtland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.