Brasiliansk vaxning i Fåker

Hitta skönhetssalong i Fåker som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Fåker och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Fåker samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Fåker rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Fåker som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Fåker. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Fåker kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Fåker.

Brasiliansk vaxning i Fåker

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Fåker som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Fåker.

Salong Lust & Färgning
Olle-jänsv. 50
830 22 FÅKER


Läppförstoring i Fåker

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Fåker från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Fåker. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Fåker ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Fåker.

Vaxningsinformation om Fåker

I Fåker hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Fåker. Nedan finns en del allmän information om Fåker.

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Här hittar du mer information om Fåker om du är intresserad av att veta mer om Fåker än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Fåker kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Fåker. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Fåker som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Jämtland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.