Brasiliansk vaxning i Laholm

Hitta skönhetssalong i Laholm som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Laholm och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Laholm samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Laholm rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Laholm som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Laholm. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Laholm kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Laholm.

Brasiliansk vaxning i Laholm

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Laholm som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Laholm.

A New You
Lp Hanssons v. 3
312 31 LAHOLM


Beauty Point
Skolgränd 3
312 30 Laholm


Läppförstoring i Laholm

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Laholm från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Laholm. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Laholm ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Laholm.

Vaxningsinformation om Laholm

I Laholm hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Laholm. Nedan finns en del allmän information om Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här hittar du mer information om Laholm om du är intresserad av att veta mer om Laholm än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Laholm kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Laholm. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Laholm som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Halland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.