Brasiliansk vaxning i Borlänge

Hitta skönhetssalong i Borlänge som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Borlänge och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Borlänge samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Borlänge rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Borlänge som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 7 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Borlänge. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Borlänge kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Borlänge.

Brasiliansk vaxning i Borlänge

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Borlänge som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Borlänge.

Ateljé Beauty, Skönhetshuset
Hantverksbyn 3
784 33 BORLÄNGE


Ateljé Liva
Sveag. 16
784 33 BORLÄNGE


Hudkällan Hår & Skönhet
Kvarnforsplan
784 66 BORLÄNGE


M.H Salong Quality
Tunag. 9 B
784 34 Borlänge


Naturlig Skönhet
S. Gylleg. 109
784 36 Borlänge


Novakliniken AB
Walling. 29
784 33 BORLÄNGE


Salong Spegeln
G. Landsv. 2 B
784 62 BORLÄNGE


Läppförstoring i Borlänge

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Borlänge från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Borlänge. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Borlänge ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Borlänge.

Vaxningsinformation om Borlänge

I Borlänge hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Borlänge. Nedan finns en del allmän information om Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här hittar du mer information om Borlänge om du är intresserad av att veta mer om Borlänge än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Borlänge kunde vi sammanlagt hitta 7 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Borlänge. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Borlänge som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Dalarna.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.