Brasiliansk vaxning i Vedum

Hitta skönhetssalong i Vedum som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Vedum och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Vedum samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Vedum rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Vedum som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Vedum. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Vedum kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Vedum.

Brasiliansk vaxning i Vedum

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Vedum som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Vedum.

Salong Lillan & Martina
Vidhemsplatsen 1
534 60 VEDUM


Läppförstoring i Vedum

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Vedum från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Vedum. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Vedum ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Vedum.

Vaxningsinformation om Vedum

I Vedum hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Vedum. Nedan finns en del allmän information om Vedum.

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Yta: 106,67 hektar
Invånarantal: 926, år 2010

Här hittar du mer information om Vedum om du är intresserad av att veta mer om Vedum än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Vedum kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Vedum. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Vedum som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.