Brasiliansk vaxning i Timmele

Hitta skönhetssalong i Timmele som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Timmele och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Timmele samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Timmele rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Timmele som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Timmele. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Timmele kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Timmele.

Brasiliansk vaxning i Timmele

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Timmele som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Timmele.

Salong Rödluvan
Slåtterv. 7
523 72 Timmele


Läppförstoring i Timmele

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Timmele från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Timmele. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Timmele ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Timmele.

Vaxningsinformation om Timmele

I Timmele hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Timmele. Nedan finns en del allmän information om Timmele.

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här hittar du mer information om Timmele om du är intresserad av att veta mer om Timmele än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Timmele kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Timmele. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Timmele som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.