Brasiliansk vaxning i Sävedalen

Hitta skönhetssalong i Sävedalen som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Sävedalen och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Sävedalen samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Sävedalen rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Sävedalen som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Sävedalen. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Sävedalen kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Sävedalen.

Brasiliansk vaxning i Sävedalen

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Sävedalen som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Sävedalen.

Linda BS Skin Clinic.
Oxledsv. 45
433 67 Sävedalen


Stinas Face & Body
Brattåskärrsv. 35
433 62 SÄVEDALEN


Vallhamra Hår & Skönhet
Vallhamra Torg 2
433 65 Sävedalen


Läppförstoring i Sävedalen

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Sävedalen från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Sävedalen. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Sävedalen ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Sävedalen.

Vaxningsinformation om Sävedalen

I Sävedalen hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Sävedalen. Nedan finns en del allmän information om Sävedalen.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här hittar du mer information om Sävedalen om du är intresserad av att veta mer om Sävedalen än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Sävedalen kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Sävedalen. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Sävedalen som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.