Brasiliansk vaxning i Mölndal

Hitta skönhetssalong i Mölndal som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Mölndal och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Mölndal samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Mölndal rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Mölndal som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Mölndal. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Mölndal kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Mölndal.

Brasiliansk vaxning i Mölndal

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Mölndal som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Mölndal.

Active Hud och Kropp I Mölndal AB
Jungfrustigen 6
431 48 MÖLNDAL


Fresh N Fine - Skönhet och Hälsa
Tempelg. 3
431 30 Mölndal


Läppförstoring i Mölndal

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Mölndal från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Mölndal. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Mölndal ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Mölndal.

Vaxningsinformation om Mölndal

I Mölndal hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Mölndal. Nedan finns en del allmän information om Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här hittar du mer information om Mölndal om du är intresserad av att veta mer om Mölndal än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Mölndal kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Mölndal. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Mölndal som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.