Brasiliansk vaxning i Lindome

Hitta skönhetssalong i Lindome som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Lindome och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lindome samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Lindome rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Lindome som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lindome. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Lindome kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lindome.

Brasiliansk vaxning i Lindome

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Lindome som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lindome.

Avanti, Salong
Timotejv. 1
437 40 Lindome


Läppförstoring i Lindome

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Lindome från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Lindome. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Lindome ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Lindome.

Vaxningsinformation om Lindome

I Lindome hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Lindome. Nedan finns en del allmän information om Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här hittar du mer information om Lindome om du är intresserad av att veta mer om Lindome än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Lindome kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Lindome. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Lindome som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.