Brasiliansk vaxning i Landvetter

Hitta skönhetssalong i Landvetter som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Landvetter och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Landvetter samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Landvetter rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Landvetter som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Landvetter. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Landvetter kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Landvetter.

Brasiliansk vaxning i Landvetter

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Landvetter som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Landvetter.

Anitas Hudvård & Makeup
N. Stommen 305
438 32 LANDVETTER


Läppförstoring i Landvetter

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Landvetter från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Landvetter. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Landvetter ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Landvetter.

Vaxningsinformation om Landvetter

I Landvetter hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Landvetter. Nedan finns en del allmän information om Landvetter.

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånarantal: 7152, år 2010

Här hittar du mer information om Landvetter om du är intresserad av att veta mer om Landvetter än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Landvetter kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Landvetter. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Landvetter som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.