Brasiliansk vaxning i Kungshamn

Hitta skönhetssalong i Kungshamn som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kungshamn och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kungshamn samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kungshamn rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kungshamn som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kungshamn. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kungshamn kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kungshamn.

Brasiliansk vaxning i Kungshamn

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kungshamn som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kungshamn.

Simones Skönhetsvård
Hvitfeldtsg. 6
456 31 KUNGSHAMN


Läppförstoring i Kungshamn

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kungshamn från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kungshamn. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kungshamn ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kungshamn.

Vaxningsinformation om Kungshamn

I Kungshamn hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kungshamn. Nedan finns en del allmän information om Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här hittar du mer information om Kungshamn om du är intresserad av att veta mer om Kungshamn än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kungshamn kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kungshamn. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kungshamn som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.