Brasiliansk vaxning i Kållered

Hitta skönhetssalong i Kållered som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kållered och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kållered samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kållered rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kållered som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kållered. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kållered kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kållered.

Brasiliansk vaxning i Kållered

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kållered som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kållered.

Salong Eken
G. Riksv. 48
428 32 Kållered


Unique By Sundfors
Bangårdsv. 27
428 36 Kållered


Läppförstoring i Kållered

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kållered från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kållered. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kållered ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kållered.

Vaxningsinformation om Kållered

I Kållered hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kållered. Nedan finns en del allmän information om Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här hittar du mer information om Kållered om du är intresserad av att veta mer om Kållered än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kållered kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kållered. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kållered som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.