Brasiliansk vaxning i Jonsered

Hitta skönhetssalong i Jonsered som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Jonsered och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Jonsered samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Jonsered rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Jonsered som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Jonsered. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Jonsered kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Jonsered.

Brasiliansk vaxning i Jonsered

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Jonsered som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Jonsered.

Skin Modeling, Improvement Of Health And Life By
Torgv. 5 A
433 75 Jonsered


Läppförstoring i Jonsered

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Jonsered från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Jonsered. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Jonsered ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Jonsered.

Vaxningsinformation om Jonsered

I Jonsered hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Jonsered. Nedan finns en del allmän information om Jonsered.

Jonsered är en tätort i Partille kommun, Västergötland och Västra Götalands län, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Jonsered var ett säteri som från 1830-talet utvecklades till en bruksort under familjen Gibsons ledning som gav orten en särprägel. Jonsereds fabriker var den dominerande arbetsgivaren.

Yta: 63,77 hektar
Invånarantal: 930, år 2010

Här hittar du mer information om Jonsered om du är intresserad av att veta mer om Jonsered än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Jonsered kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Jonsered. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Jonsered som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.