Brasiliansk vaxning i Härryda

Hitta skönhetssalong i Härryda som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Härryda och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Härryda samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Härryda rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Härryda som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Härryda. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Härryda kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Härryda.

Brasiliansk vaxning i Härryda

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Härryda som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Härryda.

Lenas Kroppsvård & Vitalbod
Risbacka Mellanv. 3
438 94 HÄRRYDA


Läppförstoring i Härryda

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Härryda från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Härryda. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Härryda ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Härryda.

Vaxningsinformation om Härryda

I Härryda hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Härryda. Nedan finns en del allmän information om Härryda.

Härryda är en tätort i Härryda kommun, cirka två mil öster om Göteborg. Orten är kyrkbyn i Härryda socken som givit namn åt den nuvarande kommunen. Centralort i kommunen är dock Mölnlycke. Mölndalsåns lopp går delvis meandrande längs södra sidan av samhället.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här hittar du mer information om Härryda om du är intresserad av att veta mer om Härryda än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Härryda kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Härryda. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Härryda som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.