Brasiliansk vaxning i Fritsla

Hitta skönhetssalong i Fritsla som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Fritsla och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Fritsla samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Fritsla rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Fritsla som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Fritsla. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Fritsla kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Fritsla.

Brasiliansk vaxning i Fritsla

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Fritsla som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Fritsla.

Salong Krusidull
Förläggarev. 30 A
511 72 FRITSLA


Läppförstoring i Fritsla

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Fritsla från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Fritsla. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Fritsla ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Fritsla.

Vaxningsinformation om Fritsla

I Fritsla hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Fritsla. Nedan finns en del allmän information om Fritsla.

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånarantal: 2293, år 2010

Här hittar du mer information om Fritsla om du är intresserad av att veta mer om Fritsla än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Fritsla kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Fritsla. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Fritsla som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.