Brasiliansk vaxning i Floda

Hitta skönhetssalong i Floda som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Floda och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Floda samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Floda rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Floda som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Floda. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Floda kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Floda.

Brasiliansk vaxning i Floda

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Floda som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Floda.

Salong Jaeger
Floda Stationsv. 1
448 30 FLODA


Läppförstoring i Floda

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Floda från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Floda. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Floda ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Floda.

Vaxningsinformation om Floda

I Floda hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Floda. Nedan finns en del allmän information om Floda.

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här hittar du mer information om Floda om du är intresserad av att veta mer om Floda än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Floda kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Floda. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Floda som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.