Brasiliansk vaxning i Dalsjöfors

Hitta skönhetssalong i Dalsjöfors som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Dalsjöfors och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Dalsjöfors samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Dalsjöfors rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Dalsjöfors som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Dalsjöfors. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Dalsjöfors kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Dalsjöfors.

Brasiliansk vaxning i Dalsjöfors

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Dalsjöfors som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Dalsjöfors.

A-Ls Skönhetcenter
Boråsv. 50 A
516 31 DALSJÖFORS


Läppförstoring i Dalsjöfors

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Dalsjöfors från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Dalsjöfors. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Dalsjöfors ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Dalsjöfors.

Vaxningsinformation om Dalsjöfors

I Dalsjöfors hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Dalsjöfors. Nedan finns en del allmän information om Dalsjöfors.

Dalsjöfors är en tätort i Borås kommun. Dalsjöfors ligger 13 km ost-sydost om staden Borås. På orten finns två lågstadieskolor samt en mellan- och högstadieskola. Den äldre småhusbebyggelsen ligger runt Stora Dalsjön, som även har en större badplats.

Yta: 287,90 hektar
Invånarantal: 3362, år 2010

Här hittar du mer information om Dalsjöfors om du är intresserad av att veta mer om Dalsjöfors än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Dalsjöfors kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Dalsjöfors. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Dalsjöfors som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.