Brasiliansk vaxning i Brämhult

Hitta skönhetssalong i Brämhult som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Brämhult och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Brämhult samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Brämhult rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Brämhult som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Brämhult. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Brämhult kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Brämhult.

Brasiliansk vaxning i Brämhult

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Brämhult som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Brämhult.

Åvh Beauty Care
Kärragårdsvägen 14
507 33 BRÄMHULT


Läppförstoring i Brämhult

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Brämhult från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Brämhult. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Brämhult ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Brämhult.

Vaxningsinformation om Brämhult

I Brämhult hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Brämhult. Nedan finns en del allmän information om Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här hittar du mer information om Brämhult om du är intresserad av att veta mer om Brämhult än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Brämhult kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Brämhult. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Brämhult som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Västra Götaland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.