Heléns Beautycenter AB i BORÅS - brasiliansk vaxning

Heléns Beautycenter AB i BORÅS är en mottagning, skönhetssalong eller annats företag som arbetar med hudvård, skönhet och skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning. Sannolikt kan Heléns Beautycenter AB i BORÅS hjälpa dig med olika typer av hudvård och skönhetsbehandlingar som vaxning, intimvaxning, brasiliansk vaxning, manikyr och pedikyr. För en aktuell lista över tjänster som Heléns Beautycenter AB i BORÅS erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar dom enligt nedan.

Öppettider för Heléns Beautycenter AB i BORÅS, kan skönhet

Innan du kontaktar eller besöker skönhetssalongen Heléns Beautycenter AB i BORÅS för frågor om t.ex. vaxning rekommenderar vi att du först tar reda på vilka öppettider som Heléns Beautycenter AB i BORÅS har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Heléns Beautycenter AB i BORÅS.

Kontakta skönhetssalong Heléns Beautycenter AB i BORÅS

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalong Heléns Beautycenter AB i BORÅS.

Heléns Beautycenter AB
St. Brog. 37
503 35 Borås
033 - 12 12 42


Vägbeskrivning och karta till Heléns Beautycenter AB i BORÅS, vaxning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Heléns Beautycenter AB i BORÅS för frågor om vaxning så hittar du det nedan:

Kommenterat om Heléns Beautycenter AB i BORÅS


Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.